warme salade met gepofte kerstomaatjes en spinazie

pijnboompitjes verse basilicum peper uit de molen grof zeezout olijfolie
Voeg de spinazie toe met een handvol tegelijk, terwijl je blijft omroeren. De spinazie mag slinken maar mag geen pap worden. Werk af met de geroosterde pijnboompitjes, blaadjes basilicum, een paar draaien uit de pepermolen en grof zeezout. Meng goed. Je kan deze warme salade maken in een pan op je kookvuur of op de barbecue. Zet de pan dan in de koude zone en met gesloten deksel. Dat zorgt voor een licht gerookt smaakeffect. Dit is trouwens een geschikt bijgerecht voor een barbecueschotel.
Snijd de uien in halve maantjes. Plet een paar gepelde knoflookteentjes. Rooster een handvol pijnboompitjes in een droge pan tot ze kleuren. Vet een pan in met olijfolie. Bak de gesneden uien tot ze bijna karamelliseren. Doe er de knoflookteentjes bij en dan de kerstomaatjes. Roer regelmatig om tot deze beginnen te poffen.
ingrediënten - info uien knoflook kerstomaatjes verse bladspinazie
warme salade met gepofte kerstomaatjes en spinazie méér: bbq - skottel - plancha - tuinfeest - campingkoken Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

warme salade

met gepofte

kerstomaatjes

en spinazie

pijnboompitjes verse basilicum peper uit de molen grof zeezout olijfolie
bereiding Ingrediënten de              passie Creatief Koken kookvurige
Voeg de spinazie toe met een handvol tegelijk, terwijl je blijft omroeren. De spinazie mag slinken maar mag geen pap worden. Werk af met de geroosterde pijnboompitjes, blaadjes basilicum, een paar draaien uit de pepermolen en grof zeezout. Meng goed. Je kan deze warme salade maken in een pan op je kookvuur of op de barbecue. Zet de pan dan in de koude zone en met gesloten deksel. Dat zorgt voor een licht gerookt smaakeffect. Dit is trouwens een geschikt bijgerecht voor een barbecueschotel.
Snijd de uien in halve maantjes. Plet een paar gepelde knoflookteentjes. Rooster een handvol pijnboompitjes in een droge pan tot ze kleuren. Vet een pan in met olijfolie. Bak de gesneden uien tot ze bijna karamelliseren. Doe er de knoflookteentjes bij en dan de kerstomaatjes. Roer regelmatig om tot deze beginnen te poffen.
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
ingrediënten - info uien knoflook kerstomaatjes verse bladspinazie
privacy beleid