zoete aardappel in de oven

olijfolie peper en zout
Snijd de zoete aardappel ongeschild in schijven van 1.5 cm dik. Bestuif langs beide zijden met een beetje olijfolie uit een spuitbusje en leg ze op een ovenrooster. Kruid met peper en zout. Laat ze 30 minuutjes bakken in hete lucht op 185°C. Hou ze daarna afgedekt warm tot gebruik. Dit bijgerecht past bij alles waarbij je gewone aardappelen zou serveren, maar hou er wel rekening mee dat de smaak effectief zoeter is, vergelijkbaar met die van worteltjes.
Creatief Koken de              passie kookvurige
zoete aardappelen
print

zoete aardappel

in de oven

olijfolie peper en zout
Snijd de zoete aardappel ongeschild in schijven van 1.5 cm dik. Bestuif langs beide zijden met een beetje olijfolie uit een spuitbusje en leg ze op een ovenrooster. Kruid met peper en zout. Laat ze 30 minuutjes bakken in hete lucht op 185°C. Hou ze daarna afgedekt warm tot gebruik. Dit bijgerecht past bij alles waarbij je gewone aardappelen zou serveren, maar hou er wel rekening mee dat de smaak effectief zoeter is, vergelijkbaar met die van worteltjes.
INGREDIËNTEN BEREIDING
Hoeveelheden van ingrediënten worden slechts vermeld als het écht nodig is. Zelf de juiste keuzes maken bij de uitvoering van een recept, met jouw passie voor het kookvuur, dat is creatief koken !
print recept print print print recept recept INFO @ RECEPT De meeste ingrediënten in dit recept zijn het hele jaar door beschikbaar. Hier wordt van sommige vermeld wanneer ze op hun best zijn.  seizoensgebonden producten: zoete aardappelen  01 02 03 04 07 05 09 10 08 11 12 06
kruimelpad:
de              passie Creatief Koken kookvurige
zoete aardappelen