Italië - piatti

terug naar overzicht alle landen

wereldkeuken

de              passie Creatief Koken kookvurige
Klik hier voor: pizza en pasta
asperges met Parmaham en oude aceto balsamico
bistecca alla Fiorentina Florentijnse biefstuk
carpaccio met truffel en parmezaan
coregone con salsa verde
coregone uit het meer van Bolsena
courgetterolletjes zucchini rollatini
fiori de zucca fritti gebakken courgettebloemen
gebakken mozzarella in Parmaham
gegrilde sardines met citroensaus
geitenvlees op de wijze van Molise
haantje op de wijze van Potenza
insalata caprese
involtini di vitello
kalfsvlees in tonijnsaus vitello tonato
kip in mascarponesaus
Milanese hazenpeper
minestrone
mosselen met gorgonzola
ossobuco alla Milanese
parmigiana alla Siciliana
pijlinktvisjes ‘Amalfi’
polpette con crema al Parmigiano
polpette en mortadella in saffraansaus
salade met ham, meloen en mozzarella
saltimbocca van kalfslapjes
saltimbocca van kalkoen met Marsalasaus
scaloppine al limone
Siciliaanse gevulde tomaten
spezzatino di coniglio konijnenstoofpot
steak met balsamicosaus
Toscaanse kip in de Romeinse pot
worstjes met gegrilde ricotta
gegrilde calamares met salsa verde
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid

Italië - piatti

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • HOME
terug naar overzicht alle landen

wereldkeuken

de              passie Creatief Koken kookvurige asperges met Parmaham en oude aceto balsamico
carpaccio met truffel en parmezaan
coregone con salsa verde
coregone uit het meer van Bolsena
courgetterolletjes zucchini rollatini
fiori de zucca fritti gebakken courgettebloemen
gebakken mozzarella in Parmaham
gegrilde sardines met citroensaus
geitenvlees op de wijze van Molise
haantje op de wijze van Potenza
insalata caprese
involtini di vitello
kalfsvlees in tonijnsaus vitello tonato
kip in mascarponesaus
Milanese hazenpeper
minestrone
mosselen met gorgonzola
ossobuco alla Milanese
parmigiana alla Siciliana
pijlinktvisjes ‘Amalfi’
polpette con crema al Parmigiano
polpette en mortadella in saffraansaus
salade met ham, meloen en mozzarella
saltimbocca van kalfslapjes
saltimbocca van kalkoen met Marsalasaus
scaloppine al limone
Siciliaanse gevulde tomaten
spezzatino di coniglio konijnenstoofpot
steak met balsamicosaus
Toscaanse kip in de Romeinse pot
worstjes met gegrilde ricotta
bistecca alla Fiorentina Florentijnse biefstuk
gegrilde calamares met salsa verde
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid