Italië - piatti
terug naar overzicht alle landen
wereldkeuken
Klik hier voor:
pizza en pasta
asperges met Parmaham
en oude aceto balsamico
bistecca alla Fiorentina
Florentijnse biefstuk
carpaccio met truffel
en parmezaan
coregone
con salsa verde
coregone uit het meer van
Bolsena
courgetterolletjes zucchini
rollatini
fiori de zucca fritti
gebakken
courgettebloemen
gebakken mozzarella
in Parmaham
gegrilde sardines
met citroensaus
geitenvlees
op de wijze van Molise
haantje op de wijze
van Potenza
insalata caprese
involtini di vitello
kalfsvlees in tonijnsaus
vitello tonato
kip in mascarponesaus
Milanese hazenpeper
minestrone
mosselen
met gorgonzola
ossobuco
alla Milanese
parmigiana
alla Siciliana
pijlinktvisjes
‘Amalfi’
polpette con crema
al Parmigiano
polpette en mortadella
in saffraansaus
salade met ham,
meloen en mozzarella
saltimbocca
van kalfslapjes
saltimbocca
van kalkoen
met Marsalasaus
scaloppine al limone
Siciliaanse
gevulde tomaten
spezzatino di coniglio
konijnenstoofpot
steak
met balsamicosaus
Toscaanse kip
in de Romeinse pot
worstjes
met gegrilde ricotta
gegrilde calamares met
salsa verde
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Italië - piatti
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
HOME
terug naar overzicht alle landen
wereldkeuken
carpaccio met truffel
en parmezaan
coregone
con salsa verde
coregone uit het meer
van Bolsena
courgetterolletjes
zucchini rollatini
fiori de zucca fritti
gebakken
courgettebloemen
gebakken mozzarella
in Parmaham
gegrilde sardines
met citroensaus
geitenvlees
op de wijze van Molise
haantje op de wijze
van Potenza
insalata caprese
involtini di vitello
kalfsvlees in tonijnsaus
vitello tonato
kip in mascarponesaus
Milanese hazenpeper
minestrone
mosselen
met gorgonzola
ossobuco
alla Milanese
parmigiana
alla Siciliana
pijlinktvisjes
‘Amalfi’
polpette con crema
al Parmigiano
polpette en mortadella
in saffraansaus
salade met ham,
meloen en mozzarella
saltimbocca
van kalfslapjes
saltimbocca
van kalkoen
met Marsalasaus
scaloppine al limone
Siciliaanse
gevulde tomaten
spezzatino di coniglio
konijnenstoofpot
steak
met balsamicosaus
Toscaanse kip
in de Romeinse pot
worstjes
met gegrilde ricotta
bistecca alla Fiorentina
Florentijnse biefstuk
gegrilde calamares met
salsa verde