warme voorgerechten
vis en zeevruchten
vegetarisch
vlees, gevogelte en wild
gevulde krab met
gebakken avocado’s
kabeljauw (of skrei)
met tatjespap
zeewolf
met curryroomsaus
leng met langoustines
en zeevenkel
marmite van heilbot
en tonijn met skrei
rode poon "Dieppoise"
sint-jacobsvruchten en
gekarameliseerd witloof
skrei
met pompoenpuree
soepje van zeeduivel
en kreeft
wijting met zalm in een
romig groentensoepje
waterzooi met vis
van de markt
vispotje 'Oesterput'
zeetongfilet
met garnalensaus
zeewolf met forelcrème
en grijze garnalen
zonnevis
met zoutmelde
everzwijnquenelles
met truffel
kwartel
met sjalottenpuree
en Portosaus
patrijs met schorseneren
en madeirasaus
patrijsfilet
met Calvadosroom
varkenswangetjes
met pastinaakcrème
velouté van pastinaak
met ravioli
van eendenbout
oesters Rockefeller
cassoulet van girolles
met gele wijn
Aspergecocktail
op z'n Vlaams
skrei met
knolseldermousseline
en mosterdsaus
skrei uit de oven
in tomatensaus
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
warme
voorgerechten
vis en zeevruchten
vegetarisch
vlees,
gevogelte en wild
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
terug naar feestelijke recepten
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine