hoofdschotels
vlees & gevogelte
vis en zeevruchten
vegetarisch
fondue, gourmet en grill
bison met aardpeer
en champignons
eend met perzikken
en lavendelsaus
geglaceerde kwartel,
puree van rodekool
met pruimen
gekonfijte eendenbout
met cactusvijgensaus
gelakt duifje met een
krokantje van peperkoek
gevulde konijnenrug
met tarte tatin van peer
gevulde parelhoen
met gegrilde rode biet
kangoeroe
met portosaus
Kerstkalkoen
met Grand Veneursaus
parelhoen
met grappa
parelhoen met duinvoetje
en Piconsaus
parelhoen met
Pineau des Charentes
struisvogelsteak, wortelzalf,
perziksalsa, snijbiet
griet met
karnemelkmousseline
en zeewiersaus
kabeljauwhaasje met
aardpeermousseline
kreeft à l'armoricaine
lotte met lamsoor en
Oosterscheldekreeft
pladijs met bisquesaus
van Noordzeevis
skrei met venkelpuree
en zoete aardappel
tarbot in kokossaus
zeebaars met
bouchotmosselen
zeebaars met puree
van gele wortel
zeewolf met zeevenkel
en tomatenconfituur
gegrilde geitenkaas
met cranberrydressing
kaasfondue royal
mixed grill
van de jachtbuit
visfondue
gourmetschotel
met wild
les demoiselles de
Cherbourg à la crème
Klik hier en ga verder naar
wildgerechten als hoofdschotel
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
hoofdschotels
fondue, gourmet
en grill
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
vlees en gevogelte
vis en zeevruchten
vegetarisch
Klik hier en ga verder naar
wildgerechten als hoofdschotel
terug naar feestelijke recepten
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine