amuses
vis en zeevruchten
vegetarisch
vlees en gevogelte
bloody Mary hapje
met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab
met avocadocrème
cocktail van
Noordzeegarnalen
forelmousse met
gemarineerde rode biet
gerookte zalm met honing
en dillesaus
gerookte zalm met wodka
crème fraîche
komkommermousse
met zalmeieren
krabmousse met
mandarijntjes
oesters met witloof
in champagnesaus
timbaaltje
van zalmmousse
warme oester in
champagnesaus
zalmrolletje
met mierikswortel
bloedworst met
rode kool en appel
eendencarpaccio
met frambozen
eendenrilettes
gebakken
watermeloen
gerookte eendenborst
met mango
Hervekaasje
met gazpacho
van Luikse siroop
miniquiche
met kastanjes
en gerookt spek
mousse van bloedworst
met speculoos
parmaham met in porto
gemarineerde meloen
bloemkoolrisotto
met truffel
camembertmousse
met Grand Marnier
hoeve-eitje
met zomertruffel
koud soepje van avocado
en zuring
lolly's met tomaat
en mozzarella
Parmesancrème
met truffelgelei
pompoenblini’s met
zoetzure rode bietjes
pralines
van Oud Brugge
speculaastaartje
met Brie de Meaux
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
proevertjes van de zee
uit Nieuwpoort
gevulde roze eieren
mantelschelpnootjes
in kerrieroom
erwtensoepje met
gedroogde ham
amuses
vis en zeevruchten
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
vlees en gevogelte
vegetarisch
raadpleeg
HIER
de interne zoekmachine
terug naar feestelijke recepten