warme voorgerechten

vis en zeevruchten

vegetarisch

vlees, gevogelte en wild

de              passie Creatief Koken kookvurige
gevulde krab met gebakken avocado’s
kabeljauw (of skrei) met tatjespap
zeewolf met curryroomsaus
leng met langoustines en zeevenkel
marmite van heilbot en tonijn met skrei
rode poon "Dieppoise"
sint-jacobsvruchten en gekarameliseerd witloof
skrei met pompoenpuree
soepje van zeeduivel en kreeft
wijting met zalm in een romig groentensoepje
waterzooi met vis van de markt
vispotje 'Oesterput'
zeetongfilet met garnalensaus
zeewolf met forelcrème en grijze garnalen
zonnevis met zoutmelde
everzwijnquenelles met truffel
kwartel met sjalottenpuree en Portosaus
patrijs met schorseneren en madeirasaus
patrijsfilet met Calvadosroom
varkenswangetjes met pastinaakcrème
velouté van pastinaak met ravioli van eendenbout
oesters Rockefeller
cassoulet van girolles met gele wijn
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Aspergecocktail op z'n Vlaams
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

warme

voorgerechten

vis en zeevruchten

vegetarisch

vlees,

gevogelte en wild

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME
de              passie Creatief Koken kookvurige gevulde krab met gebakken avocado’s kabeljauw (of skrei) met tatjespap zeewolf met curryroomsaus leng met langoustines en zeevenkel marmite van heilbot en tonijn met skrei rode poon "Dieppoise" sint-jacobsvruchten en gekarameliseerd witloof skrei met pompoenpuree soepje van zeeduivel en kreeft wijting met zalm in een romig groentensoepje waterzooi met vis van de markt vispotje 'Oesterput' zeetongfilet met garnalensaus zeewolf met forelcrème en grijze garnalen zonnevis met zoutmelde velouté van pastinaak met ravioli van eendenbout everzwijnquenelles met truffel kwartel met sjalottenpuree en Portosaus patrijs met schorseneren en madeirasaus patrijsfilet met Calvadosroom varkenswangetjes met pastinaakcrème oesters Rockefeller cassoulet van girolles met gele wijn
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
terug naar feestelijke recepten
aspergecocktail op z'n Vlaams
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid