koude voorgerechten

vis en zeevruchten

vlees, gevogelte en wild

avocado met Belgische kaviaar
carpaccio van gerookte tonijn met honing
gerookte zalm met appelcompote
kervelstoemp met grijze garnalen
kreeft ‘bellevue’
langoustines met gelei van tomaat
zalmterrine
everzwijnterrine met kerstbiersaus
fazantenpaté met een compote van bosvruchten
hazenpastei
Kerstpaté
terrine van wilde eend
maatjes met mosterd- honingvinaigrette
tartaar van maatjes met avocado
paté van eend met Grand Marnier en truffel
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
maatjes met rode biet en appeljenever
cremoso al grana padano con aceto balsamico
kreeftencocktail
privacy beleid
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

koude

voorgerechten

vis en zeevruchten

vlees, gevogelte

en wild

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME
de              passie Creatief Koken kookvurige
avocado met Belgische kaviaar carpaccio van gerookte tonijn met honing gerookte zalm met appelcompote kervelstoemp met grijze garnalen kreeft ‘bellevue’ langoustines met gelei van tomaat zalmterrine maatjes met mosterd-honingvinaigrette tartaar van maatjes met avocado everzwijnterrine met kerstbiersaus fazantenpaté met een compote van bosvruchten hazenpastei Kerstpaté terrine van wilde eend  paté van eend met Grand Marnier en truffel
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid
maatjes met rode biet en appeljenever cremoso al grana padano con aceto balsamico
terug naar feestelijke recepten
kreeftencocktail