hoofdschotels

vlees & gevogelte

vis en zeevruchten

vegetarisch

fondue, gourmet en grill

de              passie Creatief Koken kookvurige
bison met aardpeer en champignons
eend met perzikken en lavendelsaus
geglaceerde kwartel, puree van rodekool met pruimen
gekonfijte eendenbout met cactusvijgensaus
gelakt duifje met een krokantje van peperkoek
gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer
gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
kangoeroe met portosaus
Kerstkalkoen met Grand Veneursaus
parelhoen met grappa
parelhoen met duinvoetje en Piconsaus
parelhoen met Pineau des Charentes
struisvogelsteak, wortelzalf, perziksalsa, snijbiet
griet met karnemelkmousseline en zeewiersaus
kabeljauwhaasje met aardpeermousseline
kreeft à l'armoricaine
lotte met lamsoor en Oosterscheldekreeft
pladijs met bisquesaus van Noordzeevis
skrei met venkelpuree en zoete aardappel
tarbot in kokossaus
zeebaars met bouchotmosselen
zeebaars met puree van gele wortel
zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur
gegrilde geitenkaas met cranberrydressing
kaasfondue royal
mixed grill van de jachtbuit
visfondue
gourmetschotel met wild
les demoiselles de Cherbourg à la crème
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
Klik hier en ga verder naar wildgerechten als hoofdschotel
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid
raadpleeg HIER de interne zoekmachine

hoofdschotels

fondue, gourmet

en grill

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME
de              passie Creatief Koken kookvurige

vlees en gevogelte

vis en zeevruchten

bison met aardpeer en champignons eend met perzikken en lavendelsaus geglaceerde kwartel, puree van rodekool met pruimen gekonfijte eendenbout met cactusvijgensaus gelakt duifje met een krokantje van peperkoek gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer gevulde parelhoen met gegrilde rode biet kangoeroe met portosaus Kerstkalkoen met Grand Veneursaus parelhoen met grappa parelhoen met duinvoetje en Piconsaus parelhoen met Pineau des Charentes struisvogelsteak, wortelzalf, perziksalsa, snijbiet griet met karnemelkmousseline en zeewiersaus kabeljauwhaasje met aardpeermousseline kreeft à l'armoricaine lotte met lamsoor en Oosterscheldekreeft pladijs met bisquesaus van Noordzeevis skrei met venkelpuree en zoete aardappel tarbot in kokossaus zeebaars met bouchotmosselen zeebaars met puree van gele wortel zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur

vegetarisch

gegrilde geitenkaas met cranberrydressing kaasfondue royal mixed grill van de jachtbuit visfondue gourmetschotel met wild
Klik hier en ga verder naar wildgerechten als hoofdschotel
les demoiselles de Cherbourg à la crème
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
terug naar feestelijke recepten
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid