hors d’oeuvres

vis en zeevruchten

vegetarisch

vlees en gevogelte

de              passie Creatief Koken kookvurige
bloody Mary hapje met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab met avocadocrème
cocktail van Noordzeegarnalen
forelmousse met gemarineerde rode biet
gerookte zalm met honing en dillesaus
gerookte zalm met wodka crème fraîche
komkommermousse met zalmeieren
krabmousse met mandarijntjes
oesters met witloof in champagnesaus
timbaaltje van zalmmousse
warme oester in champagnesaus
zalmrolletje met mierikswortel
bloedworst met rode kool en appel
eendencarpaccio met frambozen
eendenrilettes
gebakken watermeloen
gerookte eendenborst met mango
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
miniquiche met kastanjes en gerookt spek
mousse van bloedworst met speculoos
Parmaham met in Porto gemarineerde meloen
bloemkoolrisotto met truffel
camembertmousse met Grand Marnier
hoeve-eitje met zomertruffel
koud soepje van avocado en zuring
lolly's met tomaat en mozzarella
Parmesancrème met truffelgelei
pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes
pralines van Oud Brugge
speculaastaartje met Brie de Meaux
Cuisine Créative Recettes en français
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
HOME
RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
privacy beleid
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
proevertjes van de zee uit Nieuwpoort

hors d’oeuvres

vis en zeevruchten

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME
de              passie Creatief Koken kookvurige
bloody Mary hapje met gerookte zalm brandade van forel cocktail van koningskrab met avocadocrème cocktail van Noordzeegarnalen forelmousse met gemarineerde rode biet gerookte zalm met honing en dillesaus gerookte zalm met wodka crème fraîche komkommermousse met zalmeieren krabmousse met mandarijntjes oesters met witloof in champagnesaus warme oester in champagnesaus zalmrolletje met mierikswortel timbaaltje van zalmmousse

vlees en gevogelte

bloedworst met rode kool en appel eendencarpaccio met frambozen eendenrilettes gebakken watermeloen gerookte eendenborst met mango Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop miniquiche met kastanjes en gerookt spek mousse van bloedworst met speculoos Parmaham met in Porto gemarineerde meloen

vegetarisch

bloemkoolrisotto met truffel camembertmousse met Grand Marnier hoeve-eitje met zomertruffel koud soepje van avocado en zuring lolly's met tomaat en mozzarella Parmesancrème met truffelgelei pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes pralines van Oud Brugge speculaastaartje met Brie de Meaux
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken
raadpleeg HIER de interne zoekmachine
privacy beleid
terug naar feestelijke recepten
proevertjes van de zee uit Nieuwpoort