koude voorgerechten

vis en zeevruchten

vlees, gevogelte en wild

avocado met Belgische kaviaar
carpaccio van gerookte tonijn met honing
gerookte zalm met appelcompote
kervelstoemp met grijze garnalen
kreeft ‘bellevue’
langoustines met gelei van tomaat
zalmterrine
everzwijnterrine met kerstbiersaus
fazantenpaté met een compote van bosvruchten
hazenpastei
Kerstpaté
terrine van wilde eend met sinaasappelsaus
maatjes met mosterd- honingvinaigrette
tartaar van maatjes met avocado
paté van eend met Grand Marnier en truffel
HOME HOME
RECEPTEN RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken de              passie Creatief Koken kookvurige

koude

voorgerechten

vis en zeevruchten

vlees, gevogelte

en wild

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • Facebookgroep CreatiefKoken
  • HOME
de              passie Creatief Koken kookvurige
avocado met Belgische kaviaar carpaccio van gerookte tonijn met honing gerookte zalm met appelcompote kervelstoemp met grijze garnalen kreeft ‘bellevue’ langoustines met gelei van tomaat zalmterrine maatjes met mosterd-honingvinaigrette tartaar van maatjes met avocado everzwijnterrine met kerstbiersaus fazantenpaté met een compote van bosvruchten hazenpastei Kerstpaté terrine van wilde eend met sinaasappelsaus paté van eend met Grand Marnier en truffel privacy beleid
Cuisine Créative Recettes en français Deel je recepten:  Facebookgroep CreatiefKoken