koude voorgerechten
vis en zeevruchten
vlees, gevogelte en wild
avocado met
Belgische kaviaar
carpaccio van gerookte
tonijn met honing
gerookte zalm
met appelcompote
kervelstoemp
met grijze garnalen
kreeft ‘bellevue’
langoustines
met gelei van tomaat
zalmterrine
everzwijnterrine
met kerstbiersaus
fazantenpaté
met een compote
van bosvruchten
hazenpastei
Kerstpaté
terrine van wilde eend
met sinaasappelsaus
maatjes met mosterd-
honingvinaigrette
tartaar van maatjes
met avocado
paté van eend
met Grand Marnier
en truffel
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
koude
voorgerechten
vis en zeevruchten
vlees, gevogelte
en wild
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
Facebookgroep CreatiefKoken
HOME