hoofdschotels

vlees & gevogelte

vis en zeevruchten

vegetarisch

fondue, gourmet en grill

hors d’oeuvres - koude voorgerechten - soep - warme voorgerechten smaakverfrissers - hoofdschotels - nagerechten

feestelijke recepten

de              passie Creatief Koken kookvurige
bison met aardpeer en champignons
eend met perzikken en lavendelsaus
geglaceerde kwartel, puree van rodekool met pruimen
gekonfijte eendenbout met cactusvijgensaus
gelakt duifje met een krokantje van peperkoek
gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer
gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
kangoeroe met portosaus
Kerstkalkoen met Grand Veneursaus
parelhoen met grappa
parelhoen met duinvoetje en Piconsaus
parelhoen met Pineau des Charentes
struisvogelsteak, wortelzalf, perziksalsa, snijbiet
griet met karnemelkmousseline en zeewiersaus
kabeljauwhaasje met aardpeermousseline
kreeft à l'armoricaine
lotte met lamsoor en Oosterscheldekreeft
pladijs met bisquesaus van Noordzeevis
skrei met venkelpuree en zoete aardappel
tarbot in kokossaus
zeebaars met bouchotmosselen
zeebaars met puree van gele wortel
zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur
gegrilde geitenkaas met cranberrydressing
kaasfondue royal
mixed grill van de jachtbuit
visfondue
gourmetschotel met wild
Klik hier en ga verder naar wildgerechten als hoofdschotel
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid
les demoiselles de Cherbourg à la crème
HOME HOME
RECEPTEN RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative

hoofdschotels

fondue, gourmet

en grill

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • HOME

feestelijke recepten

de              passie Creatief Koken kookvurige

vlees en gevogelte

vis en zeevruchten

bison met aardpeer en champignons
eend met perzikken en lavendelsaus
geglaceerde kwartel, puree van rodekool met pruimen
gekonfijte eendenbout met cactusvijgensaus
gelakt duifje met een krokantje van peperkoek
gevulde konijnenrug met tarte tatin van peer
gevulde parelhoen met gegrilde rode biet
kangoeroe met portosaus
Kerstkalkoen met Grand Veneursaus
parelhoen met grappa
parelhoen met duinvoetje en Piconsaus
parelhoen met Pineau des Charentes
struisvogelsteak, wortelzalf, perziksalsa, snijbiet
griet met karnemelkmousseline en zeewiersaus
kabeljauwhaasje met aardpeermousseline
kreeft à l'armoricaine
lotte met lamsoor en Oosterscheldekreeft
pladijs met bisquesaus van Noordzeevis
skrei met venkelpuree en zoete aardappel
tarbot in kokossaus
zeebaars met bouchotmosselen
zeebaars met puree van gele wortel
zeewolf met zeevenkel en tomatenconfituur

vegetarisch

gegrilde geitenkaas met cranberrydressing
kaasfondue royal
mixed grill van de jachtbuit
visfondue
gourmetschotel met wild
Klik hier en ga verder naar wildgerechten als hoofdschotel
Cuisine Créative Recettes en français les demoiselles de Cherbourg à la crème privacy beleid