hors d’oeuvres
vis en zeevruchten
vegetarisch
vlees en gevogelte
hors d’oeuvres -
koude voorgerechten
-
soep
-
warme voorgerechten
smaakverfrissers
-
hoofdschotels
-
nagerechten
feestelijke recepten
bloody Mary hapje
met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab
met avocadocrème
cocktail van
Noordzeegarnalen
forelmousse met
gemarineerde rode biet
gerookte zalm met honing
en dillesaus
gerookte zalm met wodka
crème fraîche
komkommermousse
met zalmeieren
krabmousse met
mandarijntjes
oesters met witloof
in champagnesaus
timbaaltje
van zalmmousse
warme oester in
champagnesaus
zalmrolletje
met mierikswortel
bloedworst met rode kool
en appel
eendencarpaccio
met frambozen
eendenrilettes
gebakken
watermeloen
gerookte eendenborst met
mango
Hervekaasje
met gazpacho
van Luikse siroop
miniquiche
met kastanjes
en gerookt spek
mousse van bloedworst
met speculoos
Parmaham met in Porto
gemarineerde meloen
bloemkoolrisotto
met truffel
camembertmousse
met Grand Marnier
hoeve-eitje
met zomertruffel
koud soepje van avocado
en zuring
lolly's met tomaat
en mozzarella
Parmesancrème
met truffelgelei
pompoenblini’s met
zoetzure rode bietjes
pralines
van Oud Brugge
speculaastaartje
met Brie de Meaux
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
hors d’oeuvres
vis en zeevruchten
feestelijke recepten
eigentijds koken
erfgoedgerechten
streekgerechten
wereldkeuken
basisrecepten
themamenu's
register alle recepten
over
Belgian Cuisine
Cuisine Créative
HOME
feestelijke recepten
bloody Mary hapje
met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab
met avocadocrème
cocktail van
Noordzeegarnalen
forelmousse met
gemarineerde rode biet
gerookte zalm met
honing en dillesaus
gerookte zalm met
wodka crème fraîche
komkommermousse
met zalmeieren
krabmousse met
mandarijntjes
oesters met witloof
in champagnesaus
warme oester in
champagnesaus
zalmrolletje
met mierikswortel
timbaaltje
van zalmmousse
vlees en gevogelte
bloedworst met rode
kool en appel
eendencarpaccio
met frambozen
eendenrilettes
gebakken
watermeloen
gerookte eendenborst
met mango
Hervekaasje
met gazpacho
van Luikse siroop
miniquiche
met kastanjes
en gerookt spek
mousse van bloedworst
met speculoos
Parmaham met in Porto
gemarineerde meloen
vegetarisch
bloemkoolrisotto
met truffel
camembertmousse
met Grand Marnier
hoeve-eitje
met zomertruffel
koud soepje van
avocado en zuring
lolly's met tomaat
en mozzarella
Parmesancrème
met truffelgelei
pompoenblini’s met
zoetzure rode bietjes
pralines
van Oud Brugge
speculaastaartje
met Brie de Meaux