hors d’oeuvres

vis en zeevruchten

vegetarisch

vlees en gevogelte

hors d’oeuvres - koude voorgerechten - soep - warme voorgerechten smaakverfrissers - hoofdschotels - nagerechten

feestelijke recepten

de              passie Creatief Koken kookvurige
bloody Mary hapje met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab met avocadocrème
cocktail van Noordzeegarnalen
forelmousse met gemarineerde rode biet
gerookte zalm met honing en dillesaus
gerookte zalm met wodka crème fraîche
komkommermousse met zalmeieren
krabmousse met mandarijntjes
oesters met witloof in champagnesaus
timbaaltje van zalmmousse
warme oester in champagnesaus
zalmrolletje met mierikswortel
bloedworst met rode kool en appel
eendencarpaccio met frambozen
eendenrilettes
gebakken watermeloen
gerookte eendenborst met mango
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
miniquiche met kastanjes en gerookt spek
mousse van bloedworst met speculoos
Parmaham met in Porto gemarineerde meloen
bloemkoolrisotto met truffel
camembertmousse met Grand Marnier
hoeve-eitje met zomertruffel
koud soepje van avocado en zuring
lolly's met tomaat en mozzarella
Parmesancrème met truffelgelei
pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes
pralines van Oud Brugge
speculaastaartje met Brie de Meaux
HOME HOME
RECEPTEN RECEPTEN
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
GA NAAR GA NAAR
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
Cuisine Créative Recettes en français
privacy beleid

hors d’oeuvres

vis en zeevruchten

MENU MENU
  • feestelijke recepten
  • eigentijds koken
  • erfgoedgerechten
  • streekgerechten
  • wereldkeuken
  • basisrecepten
  • themamenu's
  • register alle recepten
  • over
  • Belgian Cuisine
  • Cuisine Créative
  • HOME

feestelijke recepten

de              passie Creatief Koken kookvurige
bloody Mary hapje met gerookte zalm
brandade van forel
cocktail van koningskrab met avocadocrème
cocktail van Noordzeegarnalen
forelmousse met gemarineerde rode biet
gerookte zalm met honing en dillesaus
gerookte zalm met wodka crème fraîche
komkommermousse met zalmeieren
krabmousse met mandarijntjes
oesters met witloof in champagnesaus
warme oester in champagnesaus
zalmrolletje met mierikswortel
timbaaltje van zalmmousse

vlees en gevogelte

bloedworst met rode kool en appel
eendencarpaccio met frambozen
eendenrilettes
gebakken watermeloen
gerookte eendenborst met mango
Hervekaasje met gazpacho van Luikse siroop
miniquiche met kastanjes en gerookt spek
mousse van bloedworst met speculoos
Parmaham met in Porto gemarineerde meloen

vegetarisch

bloemkoolrisotto met truffel
camembertmousse met Grand Marnier
hoeve-eitje met zomertruffel
koud soepje van avocado en zuring
lolly's met tomaat en mozzarella
Parmesancrème met truffelgelei
pompoenblini’s met zoetzure rode bietjes
pralines van Oud Brugge
speculaastaartje met Brie de Meaux
privacy beleid
Cuisine Créative Recettes en français